Hvidovre Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ngasje
USD 188.23

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 188.23

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Puthje
USD 159.71

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 114.08

Entuziaste

Trëndafila

Moderne
USD 114.08

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 114.08

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 114.08

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Joshje Sekrete
USD 135.47

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Imagjinatë
USD 114.08

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 114.08

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

E hirshme
USD 114.08

E hirshme

Karafila , trëndafila

Joshje
USD 135.47

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO