Odense Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Në Odense mbahet Blomster festivali çdo vit. Gjatë kësaj kohe rrugët e qytetit janë të mbuluara me lule. Trëndafilat, livandot, margaritarët dhe lulet e diellit mund të shihet teksa zbukurojnë ndërtesat e qytetit. Tulipanët janë një tjetër lule e preferuar gjatë këtij festivali. Gjatë pjesës tjetër të vitit të njëjtat lule mund të gjenden, së bashku me krokuset dhe zymbylat delikatë.
E përjetshme
USD 107.95

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Paqe
USD 107.95

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 178.12

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 178.12

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Dëshirë
USD 178.12

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Qëndrueshmëri
USD 128.19

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 107.95

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Mikpritje
USD 151.14

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 107.95

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 194.32

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 178.12

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Buzëqeshëse
USD 107.95

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 107.95

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Paç Fat
USD 161.93

Paç Fat

12 Trëndafila

Dashuri Besuese
USD 178.12

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 107.95

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Karakter
USD 194.32

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Urtësi
USD 107.95

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top