Birthday


Ashpërsi
USD 116.21

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 162.69

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 138.00

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 191.74

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 116.21

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 162.69

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 191.74

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 162.69

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 209.18

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 191.74

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 116.21

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 162.69

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 209.18

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 116.21

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 162.69

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 116.21

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 174.31

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 116.21

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 116.21

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 162.69

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 116.21

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 174.31

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 116.21

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 162.69

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top