Congratulations


Elegancë
USD 117.74

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Optimizëm
USD 176.61

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 139.81

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 117.74

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Durim
USD 117.74

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpërblim Për Mirësi
USD 211.93

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 164.83

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 194.27

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 117.74

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 117.74

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Elegante
USD 176.61

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 194.27

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 164.83

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 117.74

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lartësi
USD 164.83

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 117.74

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 117.74

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Strehim
USD 194.27

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 117.74

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 117.74

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Kënaqësi
USD 194.27

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 117.74

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 194.27

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 117.74

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top