Friends


Pajtim
USD 194.27

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 117.74

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 139.81

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 117.74

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 194.27

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 211.93

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 117.74

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 117.74

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 164.83

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 176.61

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 194.27

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 117.74

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 164.83

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 117.74

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 194.27

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 211.93

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 117.74

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 164.83

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 176.61

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 117.74

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 164.83

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 139.81

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 117.74

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 194.27

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top