New Baby


Bukuri madhështore
USD 116.21

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Durim
USD 116.21

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

E ëmbël
USD 116.21

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 116.21

Shpresë

Gerbera

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 138.00

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 116.21

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 162.69

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Vetmi
USD 162.69

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 116.21

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 191.74

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Mikpritje
USD 162.69

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 209.18

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 116.21

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 116.21

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 138.00

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 116.21

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Madhështore
USD 191.74

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 191.74

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 162.69

Përkryerje

24 Trëndafila

Forcë
USD 138.00

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Joshje
USD 138.00

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 174.31

Paç Fat

12 Trëndafila

Fisnike
USD 116.21

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 162.69

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Top