Sønderborg Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ngasje
USD 192.42

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 192.42

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Forcë
USD 138.48

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 182.21

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 192.42

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Entuziaste
USD 116.62

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 116.62

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Mahnitëse
USD 209.91

Mahnitëse

Trëndafila

Humor
USD 138.48

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 116.62

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 138.48

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Imagjinatë
USD 116.62

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO