Vejle Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ngasje
USD 192.72

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 192.72

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Përkryerje
USD 163.52

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 116.80

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Kujdesi Amënor
USD 163.52

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Entuziaste
USD 116.80

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 116.80

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Moderne
USD 116.80

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Ndjenja Të Ngrohta
USD 138.70

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 116.80

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 175.20

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Imagjinatë
USD 116.80

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO