Viborg Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ngasje
USD 191.16

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 191.16

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Forcë
USD 137.58

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 115.86

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Urtësi
USD 115.86

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Entuziaste
USD 115.86

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 115.86

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Misterioze
USD 137.58

Misterioze

12 Trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 115.86

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 115.86

Imagjinatë

12 Trëndafila

Joshëse
USD 115.86

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Modesti
USD 115.86

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO