Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Danimarkë. Ne dërgojmë lule me dorë në Copenhagen dhe 6 qytete, në Danimarkë

Edhe pse qeveria e Danimarkës (Denmark) mund të ketë zgjedhur lulen margarita si lulen kombëtare, tërfili i kuq dhe lulja e ëmbël e aromatike mos më harro përdoren akoma si emblema zyrtare. Edhe pse kryeqyteti është Kopenhageni (Kopenhagen), qyteti i vogël i Odense është vendi ku zhvillohet festivali më i madh i luleve në vend. Festivali i luleve në Odense zhvillohet gjatë 4 ditëve në gusht, ku Flakhave, (sheshi kryesorë), mbulohet me mbi 200,000 lule. Në mesin e tezgave me lule shumëngjyrëshe, vizitorët do të gjejnë jo vetëm margaritat e verdha, orkidetë unike daneze si dhe lulet hellebore të kuqe të ndritshme. Lule tjera që rriten zakonisht në vend janë edhe azaleat e verdha dhe lulet manushaqe mjaft delikate. Lulet dhurohen nga danezët për çdo rast, dhe disa nga buqetat më të preferuara me lule përmbajnë lule dielli dhe zambakë. Trëndafilat janë gjithashtu mjaftë të dashur, dhe ato dërgohen shpesh si shenjë dashurie. Gladiolat nuk përdoren vetëm për zbukurimin e varreve të më të dashurve, por këto lule gjatoshe shpesh mund të gjenden nëpër kopshtet dhe oborret e shumë shtëpive në fshat. Gerberat e gëzueshme janë një tjetër llojë luleje që pëlqehen shumë nga danezët. Kjo lule jo vetëm që sjell buzëqeshje, por ajo përdoret edhe si një simbol i miqësisë.

Buqeta të Popullarizuara në Danimarkë


Unitet

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

    
Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Thellësisht e Dashuruar

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

    
Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

    
Martesë e Lumtur

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

    

Ofertë Speciale: Krenare

Informacion