Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Egjipti. Ne dërgojmë lule me dorë në Kairo dhe 36 qytete, në Egjipti

Besohet se egjiptasit e lashtë kanë qenë të parët që kanë përvetësuar lulen kombëtare, dhe ata akoma e bëjnë edhe sot. Zambaku i ujit është simboli i Egjiptit dhe mund të gjendet në tërë regjionin e lumit Nil. Egjiptasit kanë përdorur lulet për shprehje simbolike qysh në kohërat e lashta, dhe akoma një gjë e tillë është shumë e popullarizuar. Zambakët dhe lule misri shpesh përdoren për tu përshëndetur, ndërsa trëndafilat aromatik simbolizojnë dashurinë dhe shoqërinë e mirë. Në kryeqytetin Kairo, dhe regjionet e afërta, gratë shpesh mbajnë zambakë të lulëzuar në flokët e tyre. Gjatë festës së Pashkëve, Egjipti organizon festivalin Sham El-Nasim ku festohet fillimi i stinës së pranverës. Lulet jepen si dhurata dhe vendosen në flokë. Egjiptasit e lashtë aq shumë i kanë adhuruar dhe i kanë dashur lulet sa që Oborri Qendror dhe hapësira e festivalit e Tuthmosis III janë dizajnuar në formën e lules së dashur të egjiptianëve, zambakut të ujit.

Buqeta të Popullarizuara në Egjipti


Paqe

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

E butë

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

    
Dashuri e mrekullueshme

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Kotësi

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

    
Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

E paharrueshme

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Thellësisht e Dashuruar

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

    
Thjeshtësi Magjepsëse

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

    

Ofertë Speciale: Delikate

E thjeshtë dhe elegante, si e tillë që është. Kjo lule e thjeshtë, por ekstremisht e bukur, është shumë e popullarizua në Al Gjiza (الجيزة)   Aleksandria (الاسكندرية)   Kairo (القاهرة)   Port Said (بورسعيد)   Suez (السويس) , por gjendet edhe në vende tjera. Eleganca e thjeshtë e 12 trëndafilave të kuq kurrë nuk mund të nënçmohet, dhe nuk ka gjë më të mirë për ta bërë atë të buzëqesh, se ky kombinim elegant. Trëndafilat e kuq gjithmonë kanë qenë simbol i romancës dhe dashurisë, dhe kjo buqetë e dëshmonë më së miri. Këto lule duken të përkryera nëse mbështillen në një letër florale abaca ose porosit një vazo për të shtuar një ndnjenjë të veçantë romantike.
Informacion