Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Egjipti. Ne dërgojmë lule me dorë në Kairo dhe 36 qytete, në Egjipti

Besohet se egjiptasit e lashtë kanë qenë të parët që kanë përvetësuar lulen kombëtare, dhe ata akoma e bëjnë edhe sot. Zambaku i ujit është simboli i Egjiptit dhe mund të gjendet në tërë regjionin e lumit Nil. Egjiptasit kanë përdorur lulet për shprehje simbolike qysh në kohërat e lashta, dhe akoma një gjë e tillë është shumë e popullarizuar. Zambakët dhe lule misri shpesh përdoren për tu përshëndetur, ndërsa trëndafilat aromatik simbolizojnë dashurinë dhe shoqërinë e mirë. Në kryeqytetin Kairo, dhe regjionet e afërta, gratë shpesh mbajnë zambakë të lulëzuar në flokët e tyre. Gjatë festës së Pashkëve, Egjipti organizon festivalin Sham El-Nasim ku festohet fillimi i stinës së pranverës. Lulet jepen si dhurata dhe vendosen në flokë. Egjiptasit e lashtë aq shumë i kanë adhuruar dhe i kanë dashur lulet sa që Oborri Qendror dhe hapësira e festivalit e Tuthmosis III janë dizajnuar në formën e lules së dashur të egjiptianëve, zambakut të ujit.

Buqeta të Popullarizuara në Egjipti


Shikim i Shpejtë

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Përulësi

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

    
Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

    
Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

    
Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

    

Ofertë Speciale: Delikate

E thjeshtë dhe elegante, si e tillë që është. Kjo lule e thjeshtë, por ekstremisht e bukur, është shumë e popullarizua në Al Gjiza (الجيزة)   Aleksandria (الاسكندرية)   Kairo (القاهرة)   Port Said (بورسعيد)   Suez (السويس) , por gjendet edhe në vende tjera. Eleganca e thjeshtë e 12 trëndafilave të kuq kurrë nuk mund të nënçmohet, dhe nuk ka gjë më të mirë për ta bërë atë të buzëqesh, se ky kombinim elegant. Trëndafilat e kuq gjithmonë kanë qenë simbol i romancës dhe dashurisë, dhe kjo buqetë e dëshmonë më së miri. Këto lule duken të përkryera nëse mbështillen në një letër florale abaca ose porosit një vazo për të shtuar një ndnjenjë të veçantë romantike.
Informacion