Abu Kabir Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë
USD 129.22

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

E paharrueshme
USD 75.67

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 129.22

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 75.67

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 75.67

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 129.22

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 105.94

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 75.67

Kthjelltësi

8 trëndafila

Pavdekshmëri
USD 75.67

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 105.94

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 75.67

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Bashkim
USD 105.94

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO