Chat with us, powered by LiveChat

Al ‘Arish Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri Besuese
USD 58.10

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Pafajësi
USD 72.81

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Durim
USD 51.48

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 66.92

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Ashpërsi
USD 55.89

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Pritshmëri
USD 36.77

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 62.51

Krenare

12 Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 36.77

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Magjepsëse
USD 73.54

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 66.92

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Mahnitëse
USD 72.81

Mahnitëse

Trëndafila

Urtësi
USD 61.77

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO