Al Fajum Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 132.69

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Shije e Mirë
USD 132.69

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Kujdesi Amënor
USD 108.78

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 132.69

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Tërheqje
USD 132.69

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Përjetësi
USD 108.78

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Shenjtë
USD 132.69

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Elegante
USD 75.31

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Joshje
USD 95.63

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 132.69

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 77.70

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 77.70

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO