Al Gjiza Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Al Jizah është qyteti i tretë më i madh në Egjipt. Poashtu është shtëpia e Kopshteve Botanike Otomane ku vizitorët mund të shetisin përmes luleve. Disa nga lulet e përfshira këtu janë zambakët aromatik dhe orkidetë delikate. Aroma e luleve jaseminë është e zakonshme, së bashku me krizantemat dhe margaritarët.
Frymëzim
USD 131.62

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 74.70

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 94.86

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 107.90

Origjinale

12 Zambakë

Lartësi
USD 107.90

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Qejf
USD 131.62

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 77.07

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Joshje
USD 94.86

Joshje

12 Trëndafila

Guximtare
USD 131.62

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Fitore
USD 77.07

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Pajtim
USD 131.62

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Mbyllje Hesapi
USD 94.86

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 131.62

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Rehati
USD 131.62

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Karakter
USD 138.73

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 131.62

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri e Ftohtë
USD 77.07

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Paç Fat
USD 74.70

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Al Gjiza. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Al Gjiza kohët e fundit : -