Al Havamidija Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ndjenja Të Ngrohta
USD 93.36

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 75.86

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Shije e Mirë
USD 129.54

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 129.54

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Dashuri e Braktisur
USD 129.54

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Bashkim
USD 106.20

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 129.54

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 75.86

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 75.86

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 106.20

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 75.86

Kthjelltësi

8 trëndafila

Urime
USD 106.20

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO