Al Maḩallah al Kubrá Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e Ftohtë
USD 77.16

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Shije e Mirë
USD 131.76

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Shëndet i Mirë
USD 94.96

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 77.16

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Bukuri e Ndjeshme
USD 77.16

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 131.76

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 77.16

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 77.16

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 77.16

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 74.78

Krenare

12 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 77.16

Kthjelltësi

8 trëndafila

Lartësi
USD 108.02

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO