Al Manshurah Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Besnikëri
USD 106.26

Besnikëri

24 Trëndafila

Shije e Mirë
USD 129.62

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Origjinale
USD 106.26

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 73.57

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

E këndshme
USD 106.26

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 129.62

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 75.90

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Dashuri e Ftohtë
USD 75.90

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 75.90

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 75.90

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Ngasje
USD 129.62

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 106.26

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO