Al Minya Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Paqe
USD 75.66

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 129.21

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

E butë
USD 105.93

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 75.66

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Fyerje
USD 129.21

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 129.21

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 75.66

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 75.66

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 105.93

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 75.66

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Lartësi
USD 105.93

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 75.66

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO