Aleksandria Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Aleksandria është shtëpia e disa kopshteve mahnitëse të cilat zakonisht përfshijnë Catania dhe anturiet në ngjyrë rozë, të bardhë dhe jeshil mes bimëve tjera. Shkurret në ngjyrë rozë të landrës gjenden përmes rrugicave. Orkidetë dhe zambakët poashtu janë një pamje e zakonshme në qytet.
Dashuri e Ftohtë
USD 48.90

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Ashpërsi
USD 48.90

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Arratisu Me Mua
USD 48.90

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 81.49

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Karakter
USD 88.01

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Fisnike
USD 48.90

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 68.45

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Rrezikojmë
USD 48.90

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Fyerje
USD 81.49

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 81.49

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 81.49

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Fitore
USD 48.90

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 48.90

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 48.90

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

E përjetshme
USD 48.90

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Seksi
USD 78.23

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 48.90

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

E butë
USD 68.45

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Top