Birthday


Ashpërsi
USD 76.11

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 106.55

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 93.67

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 129.97

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 76.11

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 106.55

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 129.97

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 106.55

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 137.00

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 129.97

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 76.11

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 106.55

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 137.00

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 76.11

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 106.55

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 76.11

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 73.77

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 76.11

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 76.11

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 106.55

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 76.11

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 73.77

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 76.11

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 106.55

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top