Love and Romance


Lavdi
USD 76.11

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Festim
USD 129.97

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Hare e ardhshme
USD 76.11

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 129.97

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 76.11

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 106.55

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 106.55

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Plot Shkëlqim
USD 76.11

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 129.97

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 129.97

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 76.11

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Pajtim
USD 129.97

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 129.97

Serenatë

Orkid

E hirshme
USD 76.11

E hirshme

Karafila , trëndafila

Luks
USD 76.11

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 76.11

Entuziaste

Trëndafila

Flirtim
USD 76.11

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Paqe
USD 76.11

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 106.55

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 106.55

Përkryerje

24 Trëndafila

Rini
USD 76.11

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.11

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 76.11

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

E paharrueshme
USD 76.11

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Top