Mothers Day


Mikpritje
USD 106.55

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 76.11

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Hutim
USD 129.97

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 76.11

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Përulësi
USD 76.11

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

E paharrueshme
USD 76.11

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 106.55

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 76.11

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 76.11

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 129.97

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Joshje
USD 93.67

Joshje

12 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 76.11

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 129.97

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 106.55

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 93.67

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 76.11

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Rini
USD 76.11

Rini

Trëndafila dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 93.67

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 106.55

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pafajësi
USD 129.97

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Mahnitëse
USD 137.00

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.11

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 129.97

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 76.11

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top