Get Well Soon


Arratisu Me Mua
USD 76.11

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 93.67

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 129.97

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 106.55

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Fitore
USD 76.11

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Shije e Mirë
USD 129.97

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 129.97

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 93.67

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 137.00

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 129.97

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 76.11

Entuziaste

Trëndafila

Fisnikëri
USD 93.67

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 76.11

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Meritë
USD 93.67

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 129.97

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 129.97

Vdes për ty

Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 76.11

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Hijeshi e Pjekur
USD 76.11

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 76.11

Shpresë

Gerbera

Festim
USD 129.97

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Shëndet i Mirë
USD 93.67

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 76.11

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Delikate
USD 76.11

Delikate

12 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 129.97

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Top