Asjut Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Qejf
USD 131.98

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Shije e Mirë
USD 131.98

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Rrezikojmë
USD 77.28

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 108.20

Përkryerje

24 Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 95.12

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Rini
USD 77.28

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 131.98

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 131.98

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 77.28

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 77.28

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 95.12

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

E re
USD 77.28

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO