Banha Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Respekt
USD 107.74

Respekt

24 Trëndafila

Shije e Mirë
USD 131.42

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 76.96

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 107.74

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Fitore
USD 76.96

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 131.42

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 76.96

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 76.96

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Bukuri Tekanjoze
USD 76.96

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 76.96

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.96

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 107.74

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO