Bani Suvajf Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Guximtare
USD 130.13

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Shije e Mirë
USD 130.13

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Lartësi
USD 106.68

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Shenjtë
USD 130.13

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Flirtim
USD 76.20

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Virtyt
USD 76.20

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 130.13

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 76.20

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Joshëse
USD 76.20

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.20

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 106.68

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 76.20

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO