Bilbays Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë
USD 132.67

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

E butë
USD 108.76

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Krenare
USD 75.30

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 77.69

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Ego
USD 77.69

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 95.62

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 132.67

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 77.69

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Vdes për ty
USD 132.67

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 77.69

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 95.62

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Lartësi
USD 108.76

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO