Bilqās Qism Awwal Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë
USD 132.26

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 132.26

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 77.45

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 77.45

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 108.43

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 77.45

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 108.43

Urime

Trëndafila dhe orkide

Thellësisht e Dashuruar
USD 77.45

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Joshje e Gjatë
USD 108.43

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 132.26

Serenatë

Orkid

Thashethemëse
USD 139.41

Thashethemëse

72 Trëndafila

Karakter
USD 139.41

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO