Damanhur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fillimi i Miqësisë
USD 106.80

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 130.27

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Vetmi
USD 106.80

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 76.28

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Rehati
USD 130.27

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Dashuri e Pastër
USD 137.31

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 106.80

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 130.27

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 76.28

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 106.80

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Pajtim
USD 130.27

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Pritshmëri
USD 76.28

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO