Dikirnis Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë
USD 132.44

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Fyerje
USD 132.44

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Frymëzim
USD 132.44

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 75.17

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 132.44

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 77.55

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 77.55

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 95.45

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Lartësi
USD 108.57

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 77.55

Kthjelltësi

8 trëndafila

Urime
USD 108.57

Urime

Trëndafila dhe orkide

Të Dua Ende
USD 77.55

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO