Disuq Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë
USD 130.22

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

E butë
USD 106.75

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dëshirë
USD 130.22

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 76.25

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Gazmore
USD 76.25

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Joshëse
USD 76.25

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 130.22

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 76.25

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Unitet
USD 93.85

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.25

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Pranim
USD 76.25

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Lartësi
USD 106.75

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO