Gjirja Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thjeshtësi Magjepsëse
USD 77.08

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Shije e Mirë
USD 131.63

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Shëndet i Mirë
USD 94.87

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 77.08

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Thashethemëse
USD 138.75

Thashethemëse

72 Trëndafila

Strehim
USD 131.63

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 77.08

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 131.63

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 77.08

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 77.08

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 77.08

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 131.63

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO