Helvan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Qejf
USD 130.45

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Shije e Mirë
USD 130.45

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 137.50

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 76.39

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

E këndshme
USD 106.94

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Shpresë
USD 76.39

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 130.45

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Humor
USD 94.01

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 130.45

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 76.39

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.39

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Pafajësi
USD 130.45

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO