Idfu Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë
USD 130.13

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Bashkim
USD 106.68

Bashkim

24 trëndafila

Hutim
USD 130.13

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 76.20

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 130.13

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 76.20

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.20

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 106.68

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 76.20

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 106.68

Urime

Trëndafila dhe orkide

Shikim i Shpejtë
USD 130.13

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 130.13

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO