Idku Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 77.00

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 131.49

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Vetmi
USD 107.80

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 131.49

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 77.00

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Kapem Pas Teje
USD 77.00

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 77.00

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 77.00

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Krenare
USD 74.63

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 107.80

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 77.00

Kthjelltësi

8 trëndafila

Urime
USD 107.80

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO