Ismailia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 129.28

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Shije e Mirë
USD 129.28

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 75.71

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 105.99

Urime

Trëndafila dhe orkide

Ngasje
USD 129.28

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 129.28

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 105.99

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 129.28

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 75.71

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 75.71

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 105.99

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 75.71

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO