Kafr ash Shaykh Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë
USD 129.48

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Zonjë e Bukur
USD 75.82

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 106.15

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 75.82

Kthjelltësi

8 trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 129.48

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 75.82

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 93.32

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 129.48

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 75.82

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 75.82

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Rini
USD 75.82

Rini

Trëndafila dhe karafila

Joshëse
USD 75.82

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO