Love and Romance

Lavdi
USD 73.88

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Festim
USD 123.13

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Hare e ardhshme
USD 73.88

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 123.13

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 73.88

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 103.43

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 103.43

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Plot Shkëlqim
USD 73.88

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 123.13

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 123.13

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 73.88

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Pajtim
USD 123.13

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 123.13

Serenatë

Orkid

E hirshme
USD 73.88

E hirshme

Karafila , trëndafila

Luks
USD 73.88

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 73.88

Entuziaste

Trëndafila

Flirtim
USD 73.88

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Paqe
USD 73.88

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 103.43

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 103.43

Përkryerje

24 Trëndafila

Rini
USD 73.88

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 73.88

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 73.88

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

E paharrueshme
USD 73.88

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Top