New Baby

Bukuri madhështore
USD 49.69

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Durim
USD 49.69

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

E ëmbël
USD 49.69

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 49.69

Shpresë

Gerbera

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 59.63

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 49.69

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 69.56

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Vetmi
USD 69.56

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 49.69

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 82.81

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Mikpritje
USD 69.56

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 89.44

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 49.69

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 49.69

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 59.63

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 49.69

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Madhështore
USD 82.81

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 82.81

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 69.56

Përkryerje

24 Trëndafila

Forcë
USD 59.63

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Joshje
USD 59.63

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 59.63

Paç Fat

12 Trëndafila

Fisnike
USD 49.69

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 69.56

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Top