E këndshme

E këndshme
Kodi i Produktit: prod020
Luledielli, trëndafila rozë, trëndafila të bardhë, orkide. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

We are undergoing a change in ownership. We will be closed for a few days