Luksor Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rehati
USD 131.24

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Shije e Mirë
USD 131.24

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Përulësi
USD 76.85

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 76.85

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 131.24

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 76.85

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 76.85

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.85

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 107.59

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 76.85

Kthjelltësi

8 trëndafila

Gazmore
USD 76.85

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

E dhimbsur
USD 76.85

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO