Mallavi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Pafajësi
USD 132.26

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Qejf
USD 132.26

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Shije e Mirë
USD 132.26

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 132.26

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Shpresë
USD 77.45

Shpresë

Gerbera

Melodioze
USD 108.43

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 132.26

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 77.45

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Hare e ardhshme
USD 77.45

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 77.45

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 77.45

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Lartësi
USD 108.43

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO