Port Said Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Port Said është një qytet mahnitës i cili ka edhe një kopësht nënujorë. Nga bregu vizitorët mund të shikojnë zambakët në formë trombi si dhe landrat duke lulëzuar. Trëndafilat ngjitës dhe plotë aromë tregojnë të kaluarën në Kopshtin Historik. Poashtu këtu gjenden edhe orkidetë dhe zambakët e ujit.
Frymëzim
USD 131.58

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 74.68

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Luks
USD 77.05

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 107.87

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Të Përkas Ty
USD 94.83

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 77.05

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 77.05

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 131.58

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Mirënjohje
USD 77.05

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshje
USD 94.83

Joshje

12 Trëndafila

Magjepsëse
USD 131.58

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Guximtare
USD 131.58

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 77.05

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Bashkim
USD 107.87

Bashkim

24 trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.83

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 77.05

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Falënderim
USD 131.58

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 77.05

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Port Said. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Port Said kohët e fundit : -