Qalyub Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë
USD 130.36

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 137.40

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Modesti
USD 76.33

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 106.87

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Joshje e Gjatë
USD 106.87

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 130.36

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 76.33

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Durim
USD 76.33

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.33

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 76.33

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 106.87

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 76.33

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO