Qina Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Modesti
USD 77.08

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 131.63

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Shije e Mirë
USD 131.63

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 77.08

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 131.63

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Shije e Mirë
USD 131.63

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 77.08

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Pajtim
USD 131.63

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Lartësi
USD 107.92

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 94.87

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

E këndshme
USD 107.92

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 77.08

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO