Shibin al Kaum Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë
USD 132.60

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 132.60

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Mirënjohje
USD 77.65

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Durim
USD 77.65

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Pritshmëri
USD 77.65

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 108.71

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 132.60

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 77.65

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 77.65

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 108.71

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 77.65

Kthjelltësi

8 trëndafila

Urime
USD 108.71

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO