Suez Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Suezi është shtëpia e kanalit të njohur me të njëjtin emër, së bashku me disa lloje të luleve vendase dhe të importuara. Trëndafilat e të gjitha llojeve kultivohen me kujdes, së bashku me orkidetë dhe zambakët. Zambakët në formë trombe janë ndër më të preferuarat së bashku me hardhitë në formë trumpete. Ajri shpesh është i mbushur me aromën e këndshme të jaseminëve në formë ylli.
Ego
USD 76.31

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 76.31

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Frymëzim
USD 130.32

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 73.96

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 130.32

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Mendime Qiellore
USD 130.32

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 106.84

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Mirënjohje
USD 76.31

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Durim
USD 76.31

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Joshje
USD 93.92

Joshje

12 Trëndafila

Guximtare
USD 130.32

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Shije e Mirë
USD 130.32

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 93.92

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Puthje
USD 106.84

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 130.32

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 130.32

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Optimizëm
USD 73.96

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Hijeshi e Pjekur
USD 76.31

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Suez. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Suez kohët e fundit : -