Suhaj Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë
USD 130.10

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Martesë e Lumtur
USD 130.10

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Shikim i Shpejtë
USD 130.10

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 76.19

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 130.10

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 76.19

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.19

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 93.77

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Lartësi
USD 106.66

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 76.19

Kthjelltësi

8 trëndafila

Moderne
USD 76.19

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Urime
USD 106.66

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO